Espais interiors - masmartis.com

Social links

+ 34 872 00 09 08 / 696 02 07 24

Espais interiors

A la planta baixa hi ha el rebedor on trobareu tota la informació turística necessària així com algunes guies i mapes de la zona. També podreu fer nit en tres de les habitacions de la casa: Les Voltes, La Bora Gran i La Font del Lleó.

A la primera planta hi ha el menjador, l’habitació de la Rosella i la sala d’estar, amb televisió, jocs de taula, i llibres per a la lectura… La sala d’estar comunica amb la terrassa, coberta per l’ombra d’una parra a l’estiu, que es converteix en un espai magnífic per esmorzar o sopar quan ja ha arribat el bon temps.

A la segona planta hi ha la darrera de les habitacions, Les Prunes.

VISITEU MAS MARTÍS

 • Mas Martís

  Exterior de Mas MartísLa Mireia i en Toni gestionem Mas Martís i conscients que hi ha mil formes d’entendre la vida i de viatjar hem apostat pel turisme rural. Per això, durant la vostra estada desitgem que rebeu un tracte personal, familiar i proper. Mas Martís

 • Les habitacions

  Habitació roselles1Mas Martís disposa de 5 habitacions: Les Voltes, La Bora Gran i La Font del Lleó són a la planta baixa. A la primera planta hi ha l’Habitació de les Roselles. L’última, Les Prunes, es troba a la segona planta.

  Les habitacions

   

 • Els exteriors

  Mas MartísDescobriu tots els racons de Mas Martís.

  Els exteriors

 • Els interiors

  detallsala-150Els espais interiors que proporcionen un ambient familiar i acollidor…

  Els interiors

 • Serveis i condicions

  apat02Calefacció, wi-fi, piscina, bon menjar, bicicletes, consells per fer excursions… Tot això i molt més per passar uns dies on el ritme i les activitats els marqueu vosaltres

  Serveis i condicions