Exteriors - masmartis.com

Social links

+ 34 872 00 09 08 / 696 02 07 24

Els exteriors de Mas Martís

Mas Martís disposa de diferents racons on podreu descansar i gaudir de la naturalesa.

La piscina, emmarcada per una gran palmera, i el desmai, que ofereix la dosi justa de tranquil·litat i serenor, és un espai còmode i ben preparat per disfrutar d’un bon bany.

Al voltant de la piscina hi ha diferents racons on disfrutar d’una bona lectura o fer un petit descans, sota l’ombra de la pèrgola, del porxo o sota el recer de la parra.

Així mateix, tot al llarg del jardí hi ha diferents arbres fruiters: cirerers, pruners, figueres, noguers, nesprers, magraners, pomers, dels fruits dels quals en fem les nostres melmelades casolanes. I també trobareu una bona varietat d’arbustos mediterranis, combinats amb la pedra de travertí, típica de la zona.

VISITEU MAS MARTÍS

 • Mas Martís

  Exterior de Mas MartísLa Mireia i en Toni gestionem Mas Martís i conscients que hi ha mil formes d’entendre la vida i de viatjar hem apostat pel turisme rural. Per això, durant la vostra estada desitgem que rebeu un tracte personal, familiar i proper. Mas Martís

 • Les habitacions

  Habitació roselles1Mas Martís disposa de 5 habitacions: Les Voltes, La Bora Gran i La Font del Lleó són a la planta baixa. A la primera planta hi ha l’Habitació de les Roselles. L’última, Les Prunes, es troba a la segona planta.

  Les habitacions

   

 • Els exteriors

  Mas MartísDescobriu tots els racons de Mas Martís.

  Els exteriors

 • Els interiors

  detallsala-150Els espais interiors que proporcionen un ambient familiar i acollidor…

  Els interiors

 • Serveis i condicions

  apat02Calefacció, wi-fi, piscina, bon menjar, bicicletes, consells per fer excursions… Tot això i molt més per passar uns dies on el ritme i les activitats els marqueu vosaltres

  Serveis i condicions