Passejades a cavall Banyoles

Social links

+ 34 872 00 09 08 / 696 02 07 24

Altres activitats d'interès

Adrenalina...

... o relax?

Passejades amb cavall


cavall
S’organitzen rutes a cavall per gaudir de l’entorn. Sortides des de Mas Martís. Cal fer reserva prèvia

Observació d’estels

Amb la col·laboració d’Astrorural, organitzem vetllades d’observació d’estels, constel·lacions… La durada de l’activitat és d’una o dues hores. Els amics d’Astrorural us proposen que gaudiu d’una activitat innovadora i fascinant com és l’observació astronòmica. Posen a la vostra disposició tot el seu coneixement i el material necessari perquè pugueu descobrir de manera didàctica i entenedora els misteris que ens amaga l’Univers. Tot això sense moure’us de Mas Martís. Per realitzar l’activitat, cal reserva prèvia. [+] Info


Shiatsu i Moviment

Shi-atsu: en japonès significa pressió amb el dit polze, i Moviment fa referència al procés vital en què es troba cada persona, el qual canvia i es mou, en cada instant.
Es tracta, doncs, d’un art terapèutic d’origen xino-japonès, basat en els mateixos conceptes que l’acupuntura, però que a la vegada incorpora conceptes occidentals de la Gestalt (Teràpia transpersonal) i el Body Mind Centering (coneixement evolutiu del cos en els nadons).
La manera de treballar de l’Isaac està enfocada a donar consciència al cos, de com està, en quin procés vital es troba i de quines direccions pot escollir.
A partir d’aquesta plena consciència del present, el cos pot decidir un camí adequat segons les seves circumstàncies, preferències o hàbits.
L’objectiu del seu treball no és canviar res, només acompanyar el cos per què pugui esdevenir algun canvi.
Les sessions que ens ofereix poden ser de relaxament o de tractament terapèutic si es fan amb certa regularitat. Cal reserva prèvia.


Descens fluvial en caiac pel riu Ter i excursions guiades en caiac de mar

Activitat per a totes les edats.[+] Info

(lloguer de caiacs, cursets, etc.) SK KAYAK ofereix un 15% de descompte en excursions i activitats en caiac als hostes de Mas Martís. [+] Info

Vols amb globus


Activitat matinal que us permetrà disfrutar de les comarques gironines des de l’aire. [+] Info